Even kennismaken

 

Hoi ik ben Petra, geboren in 1980 en ik woon met mijn gezin in Hoofddorp.

Ik heb altijd een grote passie voor de natuur gehad. Zo schreef ik op de basisschool al een werkstuk over tropische regenwouden en het beschermen hiervan. Mijn liefde voor de zee is ontstaan nadat ik mijzelf leerde snorkelen op mijn tiende op vakantie in Griekenland.  Boeken over zeeën en walvissen waren niet aan te slepen thuis. 

Ik heb jaren voor de klas gestaan in het basisonderwijs, en ik vond het dan ook erg leuk om mijn passie voor de natuur over te brengen op kinderen. 

Ook was ik altijd al geïnteresseerd in zelfontwikkeling, hoe de mind werkt. Met mijn eigen mind als werkveld had en heb ik altijd wat te doen ;)

Na mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs ben ik mij meer gaan verdiepen in yoga en persoonlijke ontwikkeling.  Ik vind het superleuk om mijn ontdekkingen nu te gaan delen met anderen en om met Wanderling deze twee werelden (binnenwereld en buitenwereld) samen te brengen.

Naast natuur en zelfontwikkeling ben ik dol op  (fantaseren over) reizen, lezen, wandelen met de hond, leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden en dit graag gecombineerd met een hapje en een drankje.

Yoga en mediteren doe ik graag met een groepje, en soms verweef ik het in mijn dagelijkse bezigheden.

Op dit moment volg ik The Law of Attraction Mastery van Kim Munnecom. Super Interessant!

Lekker sparren over hoe de mind werkt vind ik prachtig. Het blijft een interessant proces hoe we ons kunnen laten meeslepen door allerlei gedachten die we zelf denken.

We willen en vragen zoveel van onszelf. 

Mijn motto luidt:

  GUN JEZELF HET PROCES :)

Ik verheug me op de Wanderlingen die komen gaan! 

Ik probeer het 'Wanderling-gevoel' ook uit te dragen online dus heel leuk als je me volgt op Facebook, Instagram of Pinterest!