Even kennismaken

 

Hi! Wat leuk dat je hier op wanderling.nl bent!

Ik ben Petra Kieboom, geboren in 1980 en ik woon met mijn gezin in Hoofddorp. Ik heb altijd een grote passie voor de natuur gehad. Zo schreef ik op de basisschool al een werkstuk over tropische regenwouden en het beschermen hiervan. Mijn liefde voor de zee is ontstaan nadat ik mijzelf leerde snorkelen toen ik 11 jaar was op vakantie in Griekenland.  Boeken over zeeën en walvissen waren niet aan te slepen thuis. Werkstukken en spreekbeurten over de zee en zeedieren  volgden.

Bijna 15 jaar ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs, en ik vond het dan ook erg leuk om mijn passie voor de natuur over te brengen op kinderen. 

Ook ben ik vanaf mijn tienertijd geïnteresseerd in zelfontwikkeling, in hoe 'de mind' werkt. Met mijn eigen mind als werkveld hoef ik mij nooit te vervelen ;)

Na mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs ben ik mij meer gaan verdiepen in yoga en in persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Ook heb ik deelgenomen aan een inspiratiejaar 'Natuurlijk Coachen'. 

Naast natuur en zelfontwikkeling ben ik dol op  (fantaseren over) reizen, lezen, wandelen met de hond, leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden en dit graag gecombineerd met een hapje en een drankje. Ook volg al meer dan 10 jaar met heel veel plezier yoga- en meditatielessen.

Lekker sparren over hoe de mind werkt vind ik prachtig. Daarom vind ik het super leuk om mijn ontdekkingen nu te gaan delen met anderen en om met Wanderling deze twee werelden, binnenwereld en buitenwereld, samen te brengen.

Ik deel graag mijn inspiratie tijdens de Wanderlingen die komen gaan. Het blijft een interessant proces hoe we ons kunnen laten meeslepen door allerlei gedachten die we zelf denken.

We willen en vragen zoveel van onszelf. 

Mijn motto luidt:

  GUN JEZELF HET PROCES :)

Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort, ik verheug me erop!