September als nieuw begin

'To Wander' betekent letterlijk: dwalen, wandelen of zwerven. Zelf voeg ik er graag een vleugje nieuwsgierigheid aan toe. "To wonder" tijdens het "Wanderen"

Lees meer »

Lichter Leven in December

Morgen begint december, een maand die vele kanten kent, zeker dit jaar! Een maand om ook tussen (eventuele) drukte door tijd te nemen voor bezinning en inspiratie. Dat ga ik doen! Ben jij erbij?

Lees meer »

Van ‘Spark Joy’ naar de Wet van Aantrekking bij het wegdoen van spullen

Ongeveer twee jaar geleden heb ik mijn ouderlijk huis opgeruimd en verkocht. Dat heeft me veel tijd gekost en ik vond het een enorm lastige en emotionele klus. Nu sta ik opnieuw voor de uitdaging een huis vol met spullen uit te zoeken, we gaan namelijk ons eigen huis verkopen. Maar deze keer wil ik het heel graag anders aanpakken. Ik wil onderzoeken hoe ik kan zorgen dat ik met minder moeite spullen weg kan doen. Ik wil ontdekken of ik er zelfs plezier bij kan brengen. Dat onderzoek ga ik doen met inspiratie uit een training die ik volg over de ‘Wet van Aantrekking’. Hoe kan deze wet mij helpen gemakkelijker ons huis op te ruimen en uit te zoeken?

Lees meer »

Het gekooide verlangen loslaten en De Wet van Aantrekking

In mijn blog wil ik je meenemen in wat er bij mij van binnen speelt. Misschien speelt dit namelijk ook wel bij jou, en vinden we herkenning bij elkaar. Of misschien sta jij heel anders in verschillende onderwerpen en zijn die verschillen juist wel interessant. Ik wil mijn inspiratie delen om het leven wat minder te laten razen, het  bewuster mee te maken, en om dichtbij mijn eigen verlangens te komen. Zo dichtbij mogelijk! Wie weet inspireer ik jou daarbij zo om ook dichtbij jouw verlangens te komen. En misschien om zelfs stappen te gaan nemen je verlangens te realiseren. Dat zou toch prachtig zijn!! Het mag een levenslange zoektocht zijn. Laten we van de reis genieten.

Lees meer »