Lichter Leven in December

Gepubliceerd op 30 november 2020 om 12:38

Morgen begint december, een maand die vele kanten kent, zeker dit jaar! Een maand om ook tussen (eventuele) drukte door tijd te nemen voor bezinning en inspiratie. Dat ga ik doen! Ben jij erbij?

 

Onderwerpen, quotes, teksten en afbeeldingen die mij inspireren ga ik delen op Instagram en Facebook. Toen ik er even voor ging zitten vlogen er zo 25 inspiratie-onderwerpen mijn digitale pen.💫 En er blijft steeds meer inspiratie in mijn hoofd ploppen over onderwerpen die het leven ( in december) een beetje lichter kunnen maken.

 

Ik vind het fijn om in vrijheid te delen. Dus geen ‘elke-dag-challenge’ maar een commitment aan mezelf om op elke dag te kijken wat voor die dag goed voelt en inspiratie geeft. Grote kans dat het dan wel elke dag een inspiratie wordt, maar dan is dat in vrijheid. Het kan ook zijn dat ik een dagje oversla, en een andere dag 2 inspiraties plaats. Of ik ga in januari nog even door met “✨Lichter Leven in Januari..

Met deze 'Lichter Leven Inspiraties' refresh ik de inspiratie voor mezelf, en wie weet pik jij er wat van mee! En kan je ze betrekken op je eigen leven. Het kan heel fijn zijn om in stilte mee te lezen. Doe dat vooral als dat bij je past, Ik vind het ook super leuk om te horen wat de onderwerpen met jou doen, dus schroom niet te reageren of me een pb’tje te sturen. Dat inspireert mij dan weer....

Of deel het, graag zelfs! Misschien ken je iemand die ook wat inspiratie kan gebruiken. Zo kunnen we elkaar inspireren en motiveren!!

See you in december!!✨❤️✨

 

De 'Lichter Leven in December Inspiraties' vind je hier:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.